Om os

Vi vil gøre det muligt for alle at samle en professorterning.

Historien om PROFESSORTERNINGEN.DK startede tilbage i december 2011. Julegaven var en professorterning. Mange timers forgæves søgning efter en brugbar løsningsvejledning gav anledning til at starte med at lave gode vejledninger. De eksisterende vejledninger var enten meget indforstået, på et fremmed sprog, gik for hurtigt eller for langsomt.

Vores koncept bygger på idéen om at alle skal kunne lære at løse en professorterning. Samtidig skal det være muligt at finde præcis den terning der passer til dit behov. Du vil derfor i shoppen kunne finde professorterninger der er hurtige, billige, stabile, magnetiske, buede og meget mere.

Meget vand er gået gennem åen siden 2012 hvor den første løsningsvejledning blev udarbejdet. Mere end en kvart million har set vores vejledninger, og de fleste af dem har forhåbentligt lært at samle den lille IQ leg. 

Indehaveren af verdensrekorden var dengang Feliks Zemdegs fra Australien. Han havde til verdensmesterskaberne i 2011 samlet en 3x3 professorterning på 6,65 sek.
I 2018 vandt selv samme Feliks med hurtigste gennemsnit på 5,53 (hans hurtigste samling var 4,67).
Verdensrekorden blev sat af kinesiske Yusheng Du med en enkelt samling på kun 3,47 sek.
Ligesom med alle andre sportsgrene går det hurtigere og hurtigere.

Professorterningen havde sit store gennembrud i 80'erne. I en verden hvor teknologien og skærmene tager over er behovet for en leg der sætter gang i hjernemusklerne højere end nogensinde før. Der er uendelig mange timers underholdning og du kan altid blive bedre og hurtigere til at løse en professorterning.

Vores Brands